Frötomten kom på besök

Frötomten kom på besök

Frötomten hittade hit även i år

Häromdagen fick jag en överraskning när jag tömde brevlådan 🙂

Det låg ett kuvert/påse där, med massor av små fröpåsar i.. så spännande att kika vad som fanns! Kommer alldeles säkert hitta flera saker att testa odla, tack frötomten (H)..

Jag skickar själv ut en del fröer från ”frötomten” (utan krav på att få tillbaka) när jag har för många fröer som jag inte hinner med (eller som jag provat att odla, men inte gillar).. eller som helt enkelt börjar bli lite gamla osv. Jag tycker då det är roligt att ge bort dem till någon annan, så de kommer till nytta (och kanske ge lite glädje).

Brukar säga åt dem jag skickar till att de är gratis, men i gengäld kan de tänka lite som mig.. OM de nu inte vill ha fröerna (kanske redan har en viss sort, eller inte tycker om en viss grönsak osv).. och de inte vill behålla dem.. GE DEM VIDARE.. istället för att kasta!

Så kul att få andra att prova odling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *