När man har en muffinsform över..

När man har en muffinsform över..

mart tips för att snabbt markera plats

En fiffig ide jag såg bild på någonstans på internet! Tror att det var en del av en humorgrupp/forum..  men jag tyckte det var en utmärkt ide för att kunna  markera plats för frön/plantor.. snabbt  med rimligt avstånd!f

Det kanske inte passar precis alla sorters  grödor och blommor.. men tanken är fortfarande god . och vet man på ett ungefär hur de växter/frön man har.. ska planteras, (avståndsmässigt) så ser man snabbt om denna idé (bild) kan tillämpas!

OBSERVERA att denna bild är ej tagen av mig och jag har inte lyckats hitta den ursprungliga ägaren (har hittat olika varianter av den dock). Om någon vet vem som tagit bilden, hojta till! Ger gärna credits till den det berör och jag tar genast ner den om så är fallet också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *